action #38411

[functional][y][sporadic][ipmi] test fails in boot_from_pxe - installer does not show up

Added by okurz over 1 year ago. Updated over 1 year ago.

Status:ResolvedStart date:15/07/2018
Priority:HighDue date:14/08/2018
Assignee:mloviska% Done:

0%

Category:Bugs in existing testsEstimated time:5.00 hours
Target version:SUSE QA tests - Milestone 18
Difficulty:
Duration: 22

Description

Observation

openQA test in scenario sle-12-SP4-Server-DVD-x86_64-default@64bit-ipmi fails in
boot_from_pxe

Reproducible

Fails since (at least) Build 0235

Expected result

Previous job in same build was fine: https://openqa.suse.de/tests/1822939

Problem

We had bsc#1078770 about just the same, was never fixed and most likely we need to investigate further on our side before we have any hope to receive help in the bug.

Suggestions

  • Find out failure ratio
  • Talk to linuxrc experts from SysMgmt team, I mean "YaST"!, about how we can see where the installation system is stuck
  • Think about a workaround if it happens not that often

Further details

Always latest result in this scenario: latest


Related issues

Blocks openQA Tests - action #36027: [sle][functional][u][ipmi] test fails in boot_from_pxe - ... Workable 20/10/2017
Blocks openQA Tests - action #38267: [functional][u][hard] ipmi test fails in consoletest_setu... Resolved 06/07/2018 11/09/2018

History

#1 Updated by okurz over 1 year ago

  • Blocks action #36027: [sle][functional][u][ipmi] test fails in boot_from_pxe - pxe boot menu doesn't show up at all added

#2 Updated by okurz over 1 year ago

  • Subject changed from [functional][y][sporadic] test fails in boot_from_pxe - installer does not show up to [functional][y][sporadic][ipmi] test fails in boot_from_pxe - installer does not show up
  • Description updated (diff)
  • Due date set to 31/07/2018
  • Status changed from New to Workable
  • Priority changed from Normal to High
  • Target version set to Milestone 18

#3 Updated by riafarov over 1 year ago

  • Estimated time set to 5.00

#4 Updated by mloviska over 1 year ago

  • Assignee set to mloviska

#5 Updated by okurz over 1 year ago

  • Blocks action #38267: [functional][u][hard] ipmi test fails in consoletest_setup to write to the serial device - regression! added

#6 Updated by riafarov over 1 year ago

  • Due date changed from 31/07/2018 to 14/08/2018

#7 Updated by mloviska over 1 year ago

  • Status changed from Workable to Feedback

#8 Updated by riafarov over 1 year ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

#9 Updated by okurz over 1 year ago

This is an autogenerated message for openQA integration by the openqa_review script:

This bug is still referenced in a failing openQA test: default@64bit-ipmi
https://openqa.suse.de/tests/2024107

#10 Updated by okurz over 1 year ago

This is an autogenerated message for openQA integration by the openqa_review script:

This bug is still referenced in a failing openQA test: default@64bit-ipmi
https://openqa.suse.de/tests/2118441

#11 Updated by okurz over 1 year ago

This is an autogenerated message for openQA integration by the openqa_review script:

This bug is still referenced in a failing openQA test: default@64bit-ipmi
https://openqa.suse.de/tests/2199394

#12 Updated by okurz over 1 year ago

This is an autogenerated message for openQA integration by the openqa_review script:

This bug is still referenced in a failing openQA test: default@64bit-ipmi
https://openqa.suse.de/tests/2239046

Also available in: Atom PDF