Project

General

Profile

action #31033

[sle][functional][sle12sp4][medium] test fails in remote_target - mirror repo added to settings with "Media1" but folder is called "Media"

Added by mkravec almost 5 years ago. Updated almost 5 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Bugs in existing tests
Start date:
2018-01-29
Due date:
2018-02-13
% Done:

0%

Estimated time:
Difficulty:

Description

Observation

openQA test in scenario sle-12-SP4-Server-MINI-ISO-x86_64-gnome_http@64bit fails in
welcome

trying to access a repo with the name "Media1" but the folder on OSD is called "…Media" without the "1"-suffix: ftp://openqa.suse.de/SLE-12-SP4-Server-MINI-ISO-x86_64-Build0083-Media/

Further details

https://gitlab.suse.de/openqa/scripts/merge_requests/178

Url is valid now, but there is a bug: https://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1076785
https://openqa.suse.de/tests/1399887#

Sorry about removing it ;)

History

#1 Updated by riafarov almost 5 years ago

  • Status changed from New to Feedback

Waiting for the new build of SLE12 to ensure triggers are correct now.

#2 Updated by okurz almost 5 years ago

  • Due date set to 2018-02-13
  • Status changed from Feedback to New
  • Target version set to Milestone 14

I'm

#3 Updated by okurz almost 5 years ago

  • Status changed from New to Feedback

sry

#4 Updated by JERiveraMoya almost 5 years ago

Please, improve story description and set complexity.

#5 Updated by riafarov almost 5 years ago

  • Subject changed from [sle][functional][sle12sp4]test fails in remote_target - mirror repo added to settings with "Media1" but folder is called "Media" to [sle][functional][sle12sp4][medium] test fails in remote_target - mirror repo added to settings with "Media1" but folder is called "Media"

#6 Updated by mkravec almost 5 years ago

  • Description updated (diff)

#7 Updated by riafarov almost 5 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

#8 Updated by okurz almost 5 years ago

This is an autogenerated message for openQA integration by the openqa_review script:

This bug is still referenced in a failing openQA test: gnome_http
https://openqa.suse.de/tests/1477301

Also available in: Atom PDF