Project

General

Profile

action #12346

openQA Project - action #9680: libvirt backend

action #10204: zKVM Tests

minimalx on zKVM

Added by mgriessmeier almost 6 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
New test
Start date:
2016-06-15
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Difficulty:

Description

we enabled minimalX test on zKVM
But it still has some issues with IceWM, see
https://openqa.suse.de/tests/445905


Checklist

  • watch Testdevelopment group and move test to Acceptance once this is fixed

History

#1 Updated by okurz almost 6 years ago

  • Description updated (diff)

I assume you were talking about https://openqa.suse.de/tests/445905

#2 Updated by okurz almost 6 years ago

  • Assignee set to mgriessmeier

then why did you enable minimalX tests on zkvm if they don't work? can you disable it again and add a scenario to tests development until it is working?

#3 Updated by okurz almost 6 years ago

  • Category set to New test
  • Status changed from New to In Progress

current challenge: https://openqa.suse.de/tests/445905#step/first_boot/7 looks weird. Next step to do: Just trigger one manually and check.

#4 Updated by okurz over 5 years ago

#5 Updated by maritawerner over 5 years ago

Matthias, any update here?

#6 Updated by mgriessmeier over 5 years ago

I'll check

#7 Updated by mgriessmeier over 5 years ago

retested, checked manually and created bug for SP3 -> https://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1010497

#8 Updated by okurz over 5 years ago

  • Target version set to Milestone 4

as discussed with mgriessmeier, should be done until m4

#9 Updated by mgriessmeier over 5 years ago

  • Target version deleted (Milestone 4)

Bugfix is in the queue, Re-Added test to Test-Development to see when it's fixed -> move it to Acceptance afterwards

#10 Updated by mgriessmeier over 5 years ago

  • Target version set to Milestone 4

#11 Updated by mgriessmeier over 5 years ago

  • Checklist item changed from to [ ] watch Testdevelopment group and move test to Acceptance once this is fixed
  • Status changed from In Progress to Feedback

So for now I can't say if this will be done until Milestone 4 because
Bug was marked as resolved fixed in the meantime, but was reopened
https://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1010497
https://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=929462

This test still lives in testdevelopment:
https://openqa.suse.de/tests/714373

I'll still set this to feedback, because it's clearly not an openQA issue and add to the checklist to move it to Acceptance once the bug is resolved

#12 Updated by okurz over 5 years ago

  • Target version changed from Milestone 4 to Milestone 5

nice, thank you. We should have no problems tracking this for the next milestone as the effort should be minor.

#13 Updated by mgriessmeier over 5 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

bug is fixed, openQA test passes the first_boot and now fails in yast2_lan, which is a known issue(https://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=1013605), see https://openqa.suse.de/tests/735786

-> moved to functional Server

#14 Updated by okurz over 5 years ago

  • Checklist item changed from [ ] watch Testdevelopment group and move test to Acceptance once this is fixed to [x] watch Testdevelopment group and move test to Acceptance once this is fixed

great work!

Also available in: Atom PDF