Project

General

Profile

action #52352

[qam] test fails in yast2_nfs_server

Added by vpelcak about 2 years ago. Updated about 2 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Bugs in existing tests
Target version:
-
Start date:
2019-05-30
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Difficulty:
easy

Description

Observation

openQA test in scenario sle-12-SP2-Server-DVD-Updates-x86_64-qam-minimal+base@64bit fails in
yast2_nfs_server

Test suite description

Reproducible

Fails since (at least) Build 20190528-2

Expected result

Last good: 20190528-1 (or more recent)

Further details

Always latest result in this scenario: latest

History

#1 Updated by vpelcak about 2 years ago

systemctl start nfsserver fails on older SLE

#2 Updated by osukup about 2 years ago

missing nfs-kernel-server package in image, it needsensure is installed or install it in test

#3 Updated by klorenzova about 2 years ago

  • Status changed from New to In Progress
  • Assignee set to klorenzova

#4 Updated by okurz about 2 years ago

This is an autogenerated message for openQA integration by the openqa_review script:

This bug is still referenced in a failing openQA test: qam-minimal+base
https://openqa.suse.de/tests/2981512

#5 Updated by jbaier_cz about 2 years ago

On SLE12GA broken by https://github.com/os-autoinst/os-autoinst-distri-opensuse/pull/7615. No worthy to fix (won't be an issue next week).

#6 Updated by jbaier_cz about 2 years ago

  • Status changed from In Progress to Resolved

SLES12GA is no longer maintained, this bug is no longer valid

Also available in: Atom PDF