Project

General

Profile

action #40343

[opensuse] test fails in start_wayland_plasma5

Added by lnussel about 3 years ago. Updated 24 days ago.

Status:
Feedback
Priority:
Low
Assignee:
Category:
Bugs in existing tests
Target version:
-
Start date:
2018-08-28
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Difficulty:

Description

Observation

openQA test in scenario opensuse-15.1-DVD-x86_64-kde-wayland@64bit_virtio-2G fails in
start_wayland_plasma5

wouldn't it be easier to do what reboot_plasma5 does, ie just press ctrl-alt-del?

Reproducible

Fails since (at least) Build 269.10

Expected result

Last good: (unknown) (or more recent)

Further details

Always latest result in this scenario: latest

History

#1 Updated by favogt about 3 years ago

  • Status changed from New to Feedback

wouldn't it be easier to do what reboot_plasma5 does, ie just press ctrl-alt-del?

Sure, but testing the logout button can't hurt.

This failure just needed a new needle (but 15.1 will switch to kickoff anyway).

#2 Updated by lnussel about 3 years ago

sure you can test the logout button but then please in a separate step so one can immediately see that logout is not working rather than starting wayland :)

#3 Updated by okurz about 3 years ago

  • Subject changed from test fails in start_wayland_plasma5 to [opensuse] test fails in start_wayland_plasma5

#4 Updated by okurz 24 days ago

  • Priority changed from Normal to Low

This ticket was set to "Normal" priority but was not updated within 730 days which is 2 times the period of the SLO for "Normal" tickets (365 days) as described on https://progress.opensuse.org/projects/openqatests/wiki/Wiki#SLOs-service-level-objectives . The ticket will be set to the next lower priority of "Low".

Also available in: Atom PDF