action #37387

action #23650: [sle][functional][ipmi][epic][u] Fix test suite gnome to work on ipmi 12-SP3 and 15 (WAS: test fails in boot_from_pxe - connection refused trying to ipmi host over ssh?)

[sle][functional][ipmi][u] Fix test suite gnome to work on ipmi SLE 12 and 15

Added by okurz over 1 year ago. Updated 7 months ago.

Status:RejectedStart date:14/06/2018
Priority:NormalDue date:
Assignee:okurz% Done:

0%

Category:New test
Target version:SUSE QA tests - Milestone 21+
Difficulty:
Duration:

Related issues

Duplicates openQA Tests - action #36027: [sle][functional][u][ipmi] test fails in boot_from_pxe - ... Workable 20/10/2017

History

#1 Updated by okurz over 1 year ago

  • Target version changed from Milestone 21+ to Milestone 21+

#2 Updated by okurz over 1 year ago

  • Status changed from New to Blocked
  • Assignee set to okurz

#3 Updated by SLindoMansilla over 1 year ago

  • Status changed from Blocked to Closed

#4 Updated by SLindoMansilla over 1 year ago

Witht current subject line is a snow ball and duplicates the purpose of the parent: https://progress.opensuse.org/issues/23650

With the previous subject, it duplicates: https://progress.opensuse.org/issues/36027

#5 Updated by SLindoMansilla over 1 year ago

  • Duplicates action #36027: [sle][functional][u][ipmi] test fails in boot_from_pxe - pxe boot menu doesn't show up at all added

#6 Updated by SLindoMansilla over 1 year ago

  • Duplicates deleted (action #36027: [sle][functional][u][ipmi] test fails in boot_from_pxe - pxe boot menu doesn't show up at all)

#7 Updated by okurz over 1 year ago

  • Duplicates action #36027: [sle][functional][u][ipmi] test fails in boot_from_pxe - pxe boot menu doesn't show up at all added

#8 Updated by okurz over 1 year ago

  • Status changed from Closed to Rejected

#9 Updated by SLindoMansilla 7 months ago

  • Due date deleted (31/12/2018)

Also available in: Atom PDF