Project

General

Profile

Actions

action #135620

open

test fails in prepare_instance. Values for request parameters are invalid: networkAcls.resourceAccessRules[*].resourceId

Added by asmorodskyi 7 months ago. Updated 26 days ago.

Status:
Workable
Priority:
High
Assignee:
-
Category:
Bugs in existing tests
Target version:
-
Start date:
2023-09-12
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Difficulty:

Description

Observation

openQA test in scenario sle-15-SP5-Azure-Incidents-aarch64-publiccloud_nfs@64bit fails in
prepare_instance

Reproducible

Fails since (at least) Build :30590:dtb-armv7l

Expected result

Last good: :30072:systemd (or more recent)

Further details

Always latest result in this scenario: latest

Actions #1

Updated by ph03nix 7 months ago

Actions #2

Updated by rbranco 7 months ago

  • Status changed from Workable to In Progress
  • Assignee set to rbranco
Actions #3

Updated by rbranco 7 months ago

  • Priority changed from Normal to High
Actions #5

Updated by rbranco 7 months ago

  • Status changed from In Progress to Blocked
Actions #7

Updated by rbranco 7 months ago

  • Status changed from Blocked to Workable

Tried to figure out why it fails but even with TF_LOG=debug I couldn't get why it's failing. I've been lurking at the github issues for the Azure Terraform provider and Azure API with no avail.

Actions #8

Updated by rbranco 7 months ago

  • Assignee deleted (rbranco)
Actions #9

Updated by slo-gin 26 days ago

This ticket was set to High priority but was not updated within the SLO period. Please consider picking up this ticket or just set the ticket to the next lower priority.

Actions

Also available in: Atom PDF