Project

General

Profile

action #33091

[functional][hyperv][u] test fails in accept_license on slow system

Added by michalnowak about 2 years ago. Updated about 2 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
michalnowak
Category:
Bugs in existing tests
Start date:
2018-03-12
Due date:
2018-05-22
% Done:

0%

Estimated time:
Difficulty:
Duration: 52

Description

Observation

openQA test in scenario sle-15-Installer-DVD-x86_64-textmode@svirt-hyperv fails in
accept_license

The needle match fails because needles with tag 'license-agreement' (see https://openqa.suse.de/tests/1533826#step/accept_license/1) permit the license text not to be present, and likely the screen is not ready to get further commands (like alt-n at installation/accept_license.pm:51 called y2logsstep::verify_license_has_to_be_accepted).

Reproducible

Fails since (at least) Build 489.7

Expected result

Last good: 489.2 (or more recent)

Further details

Always latest result in this scenario: latest


Related issues

Related to openQA Tests - action #10206: [tools]libvirt tests (Xen, Hyper-V, VMware)Resolved2016-01-13

Related to openQA Tests - action #32932: [sle][functional][u][hyperv] test fails in logs_from_installation_system - Increase timeout for uploading logsResolved2018-03-08

Related to openQA Tests - action #32926: [sle][functional][y][hyperv][medium] avoid typing username before switched tty (was: test fails in yast2_i - (mising needles?, rather too low timeout for hyperv) for Installation Report succesful)Resolved2018-03-082018-05-22

Related to openQA Tests - action #32929: [sle][functional][u][hyperv] test fails in postgresql_server - SubState=running not foundRejected2018-03-082018-07-03

History

#1 Updated by okurz about 2 years ago

  • Subject changed from [functional] test fails in accept_license on slow system to [functional][hyperv][u] test fails in accept_license on slow system
  • Due date set to 2018-05-22
  • Target version set to Milestone 16

#2 Updated by okurz about 2 years ago

  • Related to action #10206: [tools]libvirt tests (Xen, Hyper-V, VMware) added

#3 Updated by okurz about 2 years ago

  • Related to action #32932: [sle][functional][u][hyperv] test fails in logs_from_installation_system - Increase timeout for uploading logs added

#4 Updated by okurz about 2 years ago

  • Related to action #32926: [sle][functional][y][hyperv][medium] avoid typing username before switched tty (was: test fails in yast2_i - (mising needles?, rather too low timeout for hyperv) for Installation Report succesful) added

#5 Updated by okurz about 2 years ago

  • Related to action #32929: [sle][functional][u][hyperv] test fails in postgresql_server - SubState=running not found added

#6 Updated by michalnowak about 2 years ago

  • Assignee set to michalnowak

#7 Updated by michalnowak about 2 years ago

  • Status changed from New to Feedback

#8 Updated by michalnowak about 2 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Also available in: Atom PDF