action #18180

[ha][tools]change HA tests to use openvswitch configuration

Added by RBrownSUSE almost 3 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:ResolvedStart date:30/03/2017
Priority:NormalDue date:
Assignee:ldevulder% Done:

100%

Category:Enhancement to existing tests
Target version:-
Difficulty:
Duration:

Description

lesson learned from #15416


Related issues

Related to openQA Tests - action #15416: [tools] bridge device seems to have disappeared for HA tests Resolved 16/09/2016

History

#1 Updated by okurz almost 3 years ago

  • Category set to Enhancement to existing tests

@hsehic please add some more details to this ticket

#2 Updated by okurz almost 3 years ago

  • Related to action #15416: [tools] bridge device seems to have disappeared for HA tests added

#3 Updated by ldevulder about 2 years ago

HA tests are now working well for x86_64 (ppc64le and aarch64 tests need to have ppc64le and aarch64 workers configured for multi-machine tests), is this poo# still need to be opened?

#4 Updated by ldevulder about 2 years ago

  • Status changed from New to Workable
  • Assignee changed from hsehic to ldevulder

HA tests are working now.
Also changed the Assignee for this poo#.

#5 Updated by ldevulder about 2 years ago

  • % Done changed from 0 to 100

#6 Updated by ldevulder almost 2 years ago

  • Status changed from Workable to In Progress

#7 Updated by ldevulder almost 2 years ago

  • Status changed from In Progress to Resolved

Resolved!

Also available in: Atom PDF