Project

General

Profile

action #111746

test fails in yast2_lan_restart - fails to dig suse.com or got error(aarch64 only)

Added by mlin7442 4 months ago. Updated about 2 months ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Target version:
-
Start date:
2022-05-30
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Tags:

Description

Observation

openQA test in scenario opensuse-15.4-DVD-aarch64-extra_tests_on_gnome@aarch64 fails in
yast2_lan_restart

Test suite description

Maintainer: QE Core, asmorodskyi. Extra tests which were designed to run on gnome

Reproducible

Fails since (at least) Build 155.2

Expected result

Last good: (unknown) (or more recent)

Further details

Always latest result in this scenario: latest

History

#1 Updated by maritawerner 4 months ago

  • Project changed from openQA Tests to qe-yast
  • Category deleted (Bugs in existing tests)

#2 Updated by openqa_review 4 months ago

This is an autogenerated message for openQA integration by the openqa_review script:

This bug is still referenced in a failing openQA test: extra_tests_on_gnome
https://openqa.opensuse.org/tests/2391845#step/yast2_lan_restart/1

To prevent further reminder comments one of the following options should be followed:

  1. The test scenario is fixed by applying the bug fix to the tested product or the test is adjusted
  2. The openQA job group is moved to "Released" or "EOL" (End-of-Life)
  3. The bugref in the openQA scenario is removed or replaced, e.g. label:wontfix:boo1234

Expect the next reminder at the earliest in 28 days if nothing changes in this ticket.

#3 Updated by rainerkoenig about 2 months ago

  • Tags set to qe-yast-refinement

#4 Updated by JERiveraMoya about 2 months ago

  • Tags changed from qe-yast-refinement to YaST

Also available in: Atom PDF