EDiGiacinto

  • Email:
  • Role: Developer
  • Connect profile: EDiGiacinto
  • Registered on: 05/05/2017
  • Last connection: 05/05/2017

Projects

Activity

Reported issues: 44

14/11/2018

10:12 am openQA Project action #39776 (Feedback): Mojo::Reactor::Poll: I/O watcher failed: DBD::SQLite::db do failed: tab...
https://github.com/os-autoinst/openQA/pull/1783 has been merged, setting to Feedback. This should not happen anymore,...
10:11 am openQA Project action #40871 (Feedback): Asset removed during job runtime
https://github.com/os-autoinst/openQA/pull/1783 has been merged, setting to Feedback
10:10 am openQA Project action #36697 (Feedback): SLE-12-SP3-Server installation medium missing on openqaworker6:5 - iso ...
https://github.com/os-autoinst/openQA/pull/1783 has been merged, setting to Feedback
10:10 am openQA Project action #39833 (Feedback): [tools] When a worker is abruptly killed, jobs get blocked - CACHE: Bei...
https://github.com/os-autoinst/openQA/pull/1783 has been merged, setting to Feedback
10:09 am openQA Project action #41891 (Feedback): Worker stalled during flock
https://github.com/os-autoinst/openQA/pull/1783 has been merged, setting to Feedback. Now the rsync phase is a backgr...
10:08 am openQA Project action #39980 (Feedback): Cache locks assets when worker dies in critical section
https://github.com/os-autoinst/openQA/pull/1783 has been merged, setting to Feedback

13/11/2018

10:37 am openQA Infrastructure action #43706: [functional][epic][u] Generate "download&use" docker image of openQA for SUSE QA
I have this one around as well, based on 42.3 (but lacks dbus support) https://github.com/gentoo-openqa/dockerfiles

29/10/2018

12:59 pm openQA Project action #43031: Fix failing t/ui/13-admin.t
Also https://github.com/os-autoinst/openQA/pull/1783 is affected by it (after rebasing)

19/10/2018

08:49 am openQA Project action #41891 (In Progress): Worker stalled during flock
Working on it, as part of migrating the cache as a separate service.

18/10/2018

09:15 am openQA Tests action #41696: [sle][functional][u] test fails in install_test_suite - The test package runs succ...
To me looks like a malformed XML is fed into the parser, as basically it can't find the sections/attributes expected ...

Also available in: Atom