Project

General

Profile

action #80452

Updated by tjyrinki_suse over 1 year ago

Passed for 15SP1 16 days ago:
https://openqa.suse.de/tests/overview?distri=sle&version=15-SP1&build=45.41&groupid=249

Failed in a later build:
https://openqa.suse.de/tests/overview?distri=sle&version=15-SP1&build=47.3&groupid=249

(same build, aarch64 specific for playground)
https://openqa.suse.de/tests/overview?distri=sle&version=15-SP1&build=47.3rerun1&groupid=249

But associated with change last Thursday like:
https://github.com/os-autoinst/os-autoinst-distri-opensuse/commit/16631d3018a1cddae2e5825670d1a066e10fb015
that led to setup_libyui error:
https://openqa.suse.de/tests/5060842#step/setup_libyui/1
and with manual schedule omitting the setup_libyui to raid_gpt error:
https://openqa.suse.de/tests/5063512#step/raid_gpt/1

Then Rodion mentioned YAML schedule should not be used and moved back to non-YAML (even though the passing tests 16 days earlier were using the YAML schedule):
https://gitlab.suse.de/qa-maintenance/qam-openqa-yml/-/commit/0a9c964daa754911478d01a29ffb4d9148c79fdf

But that lead to different errors, which in turn were partially fixed by:
https://github.com/os-autoinst/os-autoinst-distri-opensuse/commit/96c4dca21c8bd7d9b11cffd58c2f9985ed319f53

Before now George started looking at, at least RAID 0, 5 and 10 were proven to have passed at least once for 15SP1 Build 47.3, while 1 and 6 remained problemtic.

For 15SP2, everything passed 5 days ago at https://openqa.suse.de/tests/overview?distri=sle&version=15-SP2&build=375.8&groupid=321 but similarly failures with latest build (rerun can get it further though): https://openqa.suse.de/tests/overview?distri=sle&version=15-SP2&build=376.1&groupid=321

SP2 is still using YAML.

Back