Project

General

Profile

action #81002

Test incompletes with auto_review:"(?s)openqa.suse.de.*Encoder not accepting data.*Uploading video":retry but video is there

Added by okurz 4 months ago. Updated 4 months ago.

Status:
New
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
Concrete Bugs
Target version:
Start date:
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Difficulty:

Description

Observation

https://openqa.suse.de/tests/5160751/file/autoinst-log.txt shows

[2020-12-11T14:16:47.868 CET] [debug] EVENT {"event":"RESUME","timestamp":{"microseconds":867866,"seconds":1607692607}}
[2020-12-11T14:16:47.901 CET] [debug] ||| starting window_system tests/x11/window_system.pm
[2020-12-11T14:16:47.913 CET] [debug] Backend process died, backend errors are reported below in the following lines:
Encoder not accepting data: Broken pipe at /usr/lib/os-autoinst/backend/baseclass.pm line 157.

but the video is stored at the job.

Steps to reproduce

Find jobs referencing this ticket with the help of
https://raw.githubusercontent.com/os-autoinst/scripts/master/openqa-query-for-job-label ,
call openqa-query-for-job-label poo#81002

Workaround

likely sporadic and very seldom, retrigger the job


Related issues

Copied from openQA Project - action #70873: Test fails because auto_review:"Encoder not accepting data":retry, video is missingResolved2020-09-022020-11-14

History

#1 Updated by okurz 4 months ago

  • Copied from action #70873: Test fails because auto_review:"Encoder not accepting data":retry, video is missing added

#2 Updated by okurz 4 months ago

  • Description updated (diff)

Also available in: Atom PDF