Project

General

Profile

action #33961

[sle][functional][y][bsc#1084491] test fails in yast2_snapper - no snapshot configuration exist

Added by zluo about 2 years ago. Updated about 2 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Bugs in existing tests
Start date:
2018-03-28
Due date:
2018-05-08
% Done:

0%

Estimated time:
Difficulty:
Duration: 30

Description

For the case when no snapshot configuration exist or error about this, we need to handle this by a workaround.

Observation

openQA test in scenario sle-15-Installer-DVD-ppc64le-lvm-full-encrypt@ppc64le fails in
yast2_snapper

Reproducible

Fails since (at least) Build 288.8

Expected result

Last good: (unknown) (or more recent)

Further details

Always latest result in this scenario: latest

History

#1 Updated by zluo about 2 years ago

Please see bsc#1084491 as well.

#2 Updated by okurz about 2 years ago

  • Subject changed from [sle][functional] test fails in yast2_snapper - no snapshot configuration exist to [sle][functional][bsc#1084491] test fails in yast2_snapper - no snapshot configuration exist
  • Due date set to 2018-05-08
  • Status changed from New to Blocked
  • Assignee set to okurz
  • Target version set to Milestone 15

Waiting for clarification in https://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1084491 first

#3 Updated by okurz about 2 years ago

  • Subject changed from [sle][functional][bsc#1084491] test fails in yast2_snapper - no snapshot configuration exist to [sle][functional][y][bsc#1084491] test fails in yast2_snapper - no snapshot configuration exist

#4 Updated by okurz about 2 years ago

  • Status changed from Blocked to Feedback
  • Target version changed from Milestone 15 to Milestone 16

bug is RESOLVED FIXED, https://build.suse.de/request/show/162679 was already accepted, awaiting next build for verification.

#5 Updated by okurz about 2 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

I VERIFIED FIXED the bug with https://openqa.suse.de/tests/1646230

Also available in: Atom PDF