tickets #1244

Planet openSUSE feed display/parsing issues

Added by FunkyPenguin about 6 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:RejectedStart date:
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:planet
Target version:-
Duration:

Description

For some reason planet.o.o is presenting some feeds to rss readers (in
my case Feedly) incorrectly. It will present an item with no title or
conrtent, or a title but no content.

As an example, a post that is broken in dig was presented as Vincent
Untz: (no title) on 08 Jan 14 and it linked to the planet global url
http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fplanet.opensuse.org%2Fen%2Frss20.xml#l938
Strangely these posts do not show up on the web view of the plant.

I see this issue every so often, at least once a week.

Regards,

Andy

History

#1 Updated by FunkyPenguin about 6 years ago

There is also an item showing up today (13Jan) from Holder Hetterich with not title or content.

#2 Updated by Anonymous about 6 years ago

  • Status changed from New to Feedback

I did not use feedly, sorry. But as I know you have very good coding skills, maybe you can find the problem yourself?
https://github.com/openSUSE/planet.opensuse.org

Patches are welcome!

Regards,
Lars

#3 Updated by Anonymous about 6 years ago

  • Private changed from Yes to No

#4 Updated by Anonymous about 6 years ago

  • Assignee set to Anonymous

#5 Updated by Anonymous over 5 years ago

  • Category set to planet

#6 Updated by tampakrap over 4 years ago

  • Assignee changed from Anonymous to 17574

#7 Updated by tampakrap about 3 years ago

  • Status changed from Feedback to Rejected

closing old tickets blindly, please let us know if the problem still persists

Also available in: Atom PDF