Project

General

Profile

action #116881

[security][15sp5] autoyast_create_hdd_gnome_uefi: test fails in bootloader_start

Added by pstivanin 2 months ago. Updated about 1 month ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Bugs in existing tests
Target version:
-
Start date:
2022-09-20
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Difficulty:

Description

Might be related to https://progress.opensuse.org/issues/111992

Observation

openQA test in scenario sle-15-SP5-Online-x86_64-autoyast_create_hdd_gnome_uefi@uefi fails in
bootloader_start

Test suite description

Testsuite maintained at https://gitlab.suse.de/qe-security/osd-sle15-security.

Reproducible

Fails since (at least) Build 21.1

Expected result

Last good: 19.1 (or more recent)

Further details

Always latest result in this scenario: latest

History

#1 Updated by pstivanin 2 months ago

  • Subject changed from test fails in bootloader_start to [security] test fails in bootloader_start

#2 Updated by pstivanin about 2 months ago

  • Subject changed from [security] test fails in bootloader_start to [security][15sp5] autoyast_create_hdd_gnome_uefi: test fails in bootloader_start
  • Status changed from New to In Progress
  • Assignee set to pstivanin
  • % Done changed from 0 to 30

#3 Updated by pstivanin about 2 months ago

same that's happening here: https://progress.opensuse.org/issues/117400

#4 Updated by pstivanin about 2 months ago

  • Status changed from In Progress to Blocked

#5 Updated by pstivanin about 1 month ago

  • Status changed from Blocked to Resolved
  • % Done changed from 30 to 100

Test is working again, infra issue has been fixed.

https://openqa.suse.de/tests/9758799

Also available in: Atom PDF