Project

General

Profile

tickets #113117

Unable to log in to forums.o.o

Added by ed.damvelt@protonmail.com about 2 months ago. Updated about 2 months ago.

Status:
Feedback
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Forum
Target version:
-
Start date:
2022-06-29
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hello,

Sorry to bother you with this, but it seems that there is no other way.

I just bought a new laptop, kicked Win11 off and tried to install Leap 15.3. However, the installation does not recognise the wifi nor the ssd and consequently stops there. Gparted does recognise the SSD and work with it, though.

I created an account to ask in the forum about installation, with name ed.nz and got that account confirmed. I can indeed go through the log-in screen without any error message, but once I am in the forums I still have guest status, no this and no that and so. I made a second account with the same results. I went then to https://forums.opensuse.org/showgroups.php in order to contact one of the moderators about this, but in order to do so one must be logged in, so nothing going there either.

I run Vivaldi, block trackers but no cookies, and also use a 770k hosts file that blocks practically every #%$! site including several hundreds of facebook (almost 300 of them), the whole google analytics range and very many others like that. It gives peace; I do not need an adblocker at all.

The Opensuse log-in is the only one that gives problems. Could you please find someone who is willing to tell me something here?

Thanks,
Ed.

Sent with Proton Mail secure email.

History

#1 Updated by pjessen about 2 months ago

  • Subject changed from A catch22 to Unable to log in to forums.o.o
  • Category set to Forum
  • Private changed from Yes to No

#2 Updated by malcolmlewis about 2 months ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Assignee set to malcolmlewis

ed.damvelt@protonmail.com wrote:

Hello,

Sorry to bother you with this, but it seems that there is no other way.

I just bought a new laptop, kicked Win11 off and tried to install Leap 15.3. However, the installation does not recognise the wifi nor the ssd and consequently stops there. Gparted does recognise the SSD and work with it, though.

I created an account to ask in the forum about installation, with name ed.nz and got that account confirmed. I can indeed go through the log-in screen without any error message, but once I am in the forums I still have guest status, no this and no that and so. I made a second account with the same results. I went then to https://forums.opensuse.org/showgroups.php in order to contact one of the moderators about this, but in order to do so one must be logged in, so nothing going there either.

I run Vivaldi, block trackers but no cookies, and also use a 770k hosts file that blocks practically every #%$! site including several hundreds of facebook (almost 300 of them), the whole google analytics range and very many others like that. It gives peace; I do not need an adblocker at all.

The Opensuse log-in is the only one that gives problems. Could you please find someone who is willing to tell me something here?

Thanks,
Ed.

Sent with Proton Mail secure email.

Hi Ed
Seems you already had an account created in January 2022?

Username: EdD
Email: ed.damvelt@protonmail.com

Can you use that one?

The issue is trying to use the same email address for multiple accounts....

Also available in: Atom PDF