Project

General

Profile

communication #102750

forums.opensuse.org - login does not work, so posting here

Added by egork about 1 year ago. Updated about 1 year ago.

Status:
Resolved
Priority:
High
Assignee:
Category:
Forum
Target version:
-
Start date:
2021-11-21
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:

Description

hi all

registered on the forums recently and having issue logging in. registration went fine, account activated and email confirmed, user/pw go through, but user remains not logged in, so cannot post or answer.

in the meantime i have a pressing matter i needed to post to the community about btrfs file system corruption (not mountable, i went through all possible howto's apart of --repair option with no success).

user name: egork

anybody else has same issue?

thanks in advance
Egor

History

#1 Updated by egork about 1 year ago

feel free to make this issue public.

hi all

registered on the forums recently and having issue logging in. registration went fine, account activated and email confirmed, user/pw go through, but user remains not logged in, so cannot post or answer.

in the meantime i have a pressing matter i needed to post to the community about btrfs file system corruption (not mountable, i went through all possible howto's apart of --repair option with no success).

user name: egork

anybody else has same issue?

thanks in advance
Egor

#2 Updated by cboltz about 1 year ago

  • Category set to Forum
  • Assignee set to malcolmlewis
  • Private changed from Yes to No

#3 Updated by malcolmlewis about 1 year ago

  • Status changed from New to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

egork wrote:

hi all

registered on the forums recently and having issue logging in. registration went fine, account activated and email confirmed, user/pw go through, but user remains not logged in, so cannot post or answer.

in the meantime i have a pressing matter i needed to post to the community about btrfs file system corruption (not mountable, i went through all possible howto's apart of --repair option with no success).

user name: egork

anybody else has same issue?

thanks in advance
Egor

Hi
That username was already in the Forum and not migrated (last used 2015), you would need to create a new username....

#4 Updated by egork about 1 year ago

malcolmlewis wrote:

egork wrote:

hi all

registered on the forums recently and having issue logging in. registration went fine, account activated and email confirmed, user/pw go through, but user remains not logged in, so cannot post or answer.

in the meantime i have a pressing matter i needed to post to the community about btrfs file system corruption (not mountable, i went through all possible howto's apart of --repair option with no success).

user name: egork

anybody else has same issue?

thanks in advance
Egor

Hi
That username was already in the Forum and not migrated (last used 2015), you would need to create a new username....

generally now i am able to login with egork, thanks!
i actually had to register, and used this username - system did not complain that it's taken. so maybe reg went through but then conflicted with old one.

anyway, thank you for resolving this. aleady created my post.

cheers!

Also available in: Atom PDF