General

Profile

jctmichel

  • Email: jmichel@suse.com
  • Role: Manager
  • Connect profile: 1
  • Registered on: 2018-01-15
  • Last connection: 2018-01-15

Issues

Projects

Activity

2021-12-07

15:07 openQA Tests action #92921: [tools][spike] Can we change or display job group structure for maintenance job groups to have one job group per team like for product validation and maybe specific products and versions below size:M
mgrifalconi wrote:
> SAP/HA is done: https://openqa.suse.de/tests/overview?groupid=405
Looks very good, but where...

2021-11-25

13:10 openQA Tests action #101879: [qe-sap] test fails in Sysctl
Thanks Michael for bringing this to our attention.
This is excellent that the SAP sys-param-checks are doing their...

2021-11-18

11:51 openQA Tests action #101879: [qe-sap] test fails in Sysctl
It appear that the same test is failing for:
15-sp3
15-SP2
15-SP1
15-ga

2021-11-15

17:47 openQA Tests action #101879: [qe-sap] test fails in Sysctl
https://openqa.suse.de/tests/overview?distri=sle&version=15&build=%3A21647%3Aaaa_base&groupid=159
Looks as if the ...

2021-11-14

19:27 openQA Tests action #101879: [qe-sap] test fails in Sysctl
We need to block the update until we establish what parameters have been changed. These parameters would directly aff...

2021-10-22

13:08 openQA Tests action #66358 (In Progress): [qe-sap][sles4sap] Tests specified with machine 2G but the test specifies 32G . This is not the way tests are intended to run and multiple jobs incomplete
13:08 openQA Tests action #66358: [qe-sap][sles4sap] Tests specified with machine 2G but the test specifies 32G . This is not the way tests are intended to run and multiple jobs incomplete
We are waiting for our new hardware to arrive in Prague (expected sometime in November 2021). This hardware is intend...
13:04 openQA Tests action #88273 (Resolved): [qem][qe-sap][ha] grub2 error: invalid magic number
13:03 openQA Tests action #88273: [qem][qe-sap][ha] grub2 error: invalid magic number
Issue is now fixed and the test is passing.
13:02 openQA Tests action #95866: [qe-sap][ha][shap] test fails in check_logs with "segfault detected in the system!" but I failed to find more detailed information about it
Ticket #95866 appears to be resolved (see: https://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1181052)
and the test is green....

Also available in: Atom