yosun

  • Email:
  • Role: Developer
  • Connect profile: yosun
  • Registered on: 03/08/2015
  • Last connection: 03/08/2015

Projects

Activity

Reported issues: 65

21/01/2019

08:10 am openQA Tests action #43895 (Resolved): [kernel] test fails in enable_kdump - yast bug but no logs recorded
Fixed
08:08 am openQA Tests action #43895 (In Progress): [kernel] test fails in enable_kdump - yast bug but no logs recorded
It's really easy, I should fix it earlier.
https://github.com/os-autoinst/os-autoinst-distri-opensuse/pull/6591

14/12/2018

03:11 am openQA Project action #43229: Could openQA automatic takeover more than 1 known bsc/poo
@okurz Thanks to notice, I did misunderstood coolo.
But that markdown solution in one comment works for me, what I n...

12/12/2018

09:32 am openQA Project action #43229: Could openQA automatic takeover more than 1 known bsc/poo
Yeah, no need to takeover comments, but issues/poo are really needed :)

30/11/2018

09:15 am openQA Tests action #42800: [kernel] Require a two disk s390x machine type to run xfstests
Yes, sure, I disabled it in function job group. I didn't find a example to install zVM, any idea which job is for ins...

20/11/2018

02:11 am openQA Tests action #43895: [kernel] test fails in enable_kdump - yast bug but no logs recorded
Ahhh, just got your point. Sometimes people write in a very good format give me a feeling that those words automatica...

19/11/2018

10:26 am openQA Tests action #42800: [kernel] Require a two disk s390x machine type to run xfstests
Good to know it :)
Merge request has created to add machine type
https://gitlab.suse.de/openqa/salt-pillars-openq...
10:08 am openQA Tests action #42800: [kernel] Require a two disk s390x machine type to run xfstests
Thank you, but I'm not sure if I have the promission to create new machine type(s390x-zVM-2disk) in osd. I only feel ...
07:46 am openQA Tests action #43895 (Rejected): [kernel] test fails in enable_kdump - yast bug but no logs recorded
Known product issue, traced by https://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1116305

16/11/2018

03:32 am openQA Tests action #33868: [sle][functional][u]test fails in execute_test_run - setup issue or /usr/share/qa/...
@zluo,
Sorry, I think I confused you in last email to point out 2.13.1 as an example.
The version of apparmor for...

Also available in: Atom