Project

General

Profile

Issues

Filters

Apply Clear

# Project Subject Status Assignee Target version Due date Related issues
50162 openQA Tests [qam][yellow] test fails in 1_postfix Resolved jbaier_cz Related to #51191
50153 openQA Tests [qam] [blue] test fails in zziplib - missing dependencies for the test Resolved martinsmac 2019-04-10
50072 openQA Tests [qam] test fails in salt_master - improve test timing Resolved pdostal
49970 openQA Tests [qam][blue] test fails in firefox_emaillink Resolved dzedro
49913 openQA Tests [qam] [sle][security][sle15sp1] test fails in apache2_changehat Resolved llzhao
49907 openQA Tests [qam][yellow] test fails in first_boot Resolved osukup 2019-04-13
49904 openQA Tests [qam] test fails in gnote_link_note - missing needles for sle products Resolved SLindoMansilla
47450 openQA Tests [qam] test fails in bootloader_zkvm on s390x Resolved Related to #46394
44738 openQA Tests [qam] test fails in vino_screensharing_available Resolved jbaier_cz
44609 openQA Tests test fails in firefox_downloading Resolved dzedro
44483 openQA Tests [qam] test fails in rhythmbox Resolved osukup
41795 openQA Tests [qam] test fails in reboot_gnome - needle warns about other logged in users Resolved coolo
41561 openQA Tests [qam][klp]test fails in qa_test_klp in kernel-azure Resolved osukup
41441 openQA Tests [qam][sle][s390x] test fails in bootloader_s390 Resolved osukup
41432 openQA Tests [qam] test fails in firefox - needs updates after package update Resolved dzedro
41387 openQA Tests test fails in firefox_smoke Resolved dzedro
41384 openQA Tests [desktop] test fails in application_starts_on_login Resolved yfjiang
41348 openQA Tests [qam][sle] test fails in user_settings - name/password typed into incorrect fields Resolved okurz
41201 openQA Tests [qam][desktop] test fails in pidgin_IRC Resolved pcervinka
40457 openQA Tests test fails in system_prepare on SLE 15 Resolved riafarov
40340 openQA Tests [desktop][qam] test fails in piglit Resolved osukup
40277 openQA Tests test fails in bind Resolved dzedro
47924 openQA Tests [qam][functional][y][fast] wrong patterns in installation_overview on SLE 15 Resolved JERiveraMoya SUSE QA - Milestone 23 2019-02-26 Related to #46682
47453 openQA Tests [qam][functional][y][fast] test fails in first_boot Resolved JERiveraMoya SUSE QA - Milestone 23 2019-02-26 Related to #46682
47978 openQA Tests [qam] test fails in boot_to_desktop (not passing UEFI menu) Rejected
(1-25/43) Per page: 25, 50

Also available in: Atom CSV PDF