Project

General

Profile

Issues

Filters

Apply Clear

# Project Subject Status Assignee Target version Due date Related issues
34672 openQA Tests [microos] Use mixed case for node names Resolved mkravec
35530 openQA Tests [microos] Worker nodes fail to login after reboot Resolved mkravec
14288 openQA Tests [Migration] SMT fails to finish in time when openqa is under load Rejected
17372 openQA Tests [sle][tools]Installation medium from parallel job in inaccessible Rejected
16216 openQA Tests [sles][functional] gedit can be unreliable trying to close the "save"-dialog (wait_screen_change) Resolved okurz
17420 openQA Tests [sles][functional][s390x] Test fails in vnc_two_passwords Resolved okurz
14198 openQA Tests [sles][functional]Licenses are not displayed for add-ons installed from network Resolved okurz
18554 openQA Tests [tools] DIE short read for zlre data Rejected okurz
9656 openQA Tests Add name to RAID array during partitioning Closed mkravec
16612 openQA Tests Autoyast installation does not have second stage on CaaSP Resolved mkravec
14164 openQA Tests Autoyast license test use wrong devices Resolved mkravec
13212 openQA Tests Bernhard user is not default login choice Resolved dzyuzin
11656 openQA Tests Check that system can not be installed without accepting the license Resolved mkravec
13698 openQA Tests Crash test is failing Resolved michalnowak
19624 openQA Tests File '/repodata/repomd.xml' not found on medium Rejected okurz Is duplicate of #19470
11310 openQA Tests fix failing update tests Resolved mkravec
15574 openQA Tests Fix generated autoyast profile or test module Resolved
19618 openQA Tests Grub2 needle is not matched after reboot Resolved qmsu Related to #19242
16390 openQA Tests Installation does not start in textmode Rejected
17376 openQA Tests Login check types types invalid characters Resolved michalnowak
13726 openQA Tests Multipath tests fail after completion Resolved
16110 openQA Tests Network restart detection in yast2_lan_restart is not reliabe Resolved dzedro
13214 openQA Tests Next button is ignored in user_settings but works on second try Resolved mkravec Related to #14102
13210 openQA Tests OpenQA is testing SP1 instead of SP2 Closed mkravec Is duplicate of #13156
14828 openQA Tests Registration uses invalid key aarch64 Resolved
(51-75/98) Per page: 25, 50, 100

Also available in: Atom CSV PDF