Project

General

Profile

action #39644

[virtualization] test fails in guest_installation_run; Can't use an undefined value as a HASH reference at virt_autotest_base

Added by sbehlert about 3 years ago. Updated 10 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Bugs in existing tests
Target version:
-
Start date:
2018-08-13
Due date:
2018-08-20
% Done:

0%

Estimated time:
Difficulty:

Description

Not sure what the exact issue is, but the error message is:

# Test died: Can't use an undefined value as a HASH reference at /var/lib/openqa/cache/tests/sle/tests/virt_autotest/virt_autotest_base.pm line 35.

See e.g. https://openqa.suse.de/tests/1925097#step/guest_installation_run/8

History

#1 Updated by okurz about 3 years ago

  • Subject changed from virt_autotest_base.pm failing due to undefined value to [virtualization] virt_autotest_base.pm failing due to undefined value

#2 Updated by okurz about 3 years ago

  • Description updated (diff)

#3 Updated by michalnowak over 2 years ago

  • Subject changed from [virtualization] virt_autotest_base.pm failing due to undefined value to [virt] test fails in guest_installation_run; Can't use an undefined value as a HASH reference at virt_autotest_base

#4 Updated by tjyrinki_suse 11 months ago

  • Subject changed from [virt] test fails in guest_installation_run; Can't use an undefined value as a HASH reference at virt_autotest_base to [virtualization] test fails in guest_installation_run; Can't use an undefined value as a HASH reference at virt_autotest_base

#5 Updated by xlai 10 months ago

  • Status changed from New to Resolved

This has been resolved.

Also available in: Atom PDF